Problem occours when upgrading to 84.3.10 from 3.2623.1401.0

Think CEF could benefit from a new feature or capability? Discuss CEF feature requests here.

Problem occours when upgrading to 84.3.10 from 3.2623.1401.0

Postby shdj111 » Tue Oct 20, 2020 3:17 am

i'm upgrating cef to higher version of 84.3.10 from 49 and met some problems;
1. oncustomschema, the request is cancelled through "return false " in processrequest function; and i got -302 error code in onload error;
but in the previous version, it got -3(err_aborted); the difference is that the page is renderred blank now which is not excepted;
i want to abort the request and the page keeps what it is like nothing happened;

2. onprekeyevent, when i press a key on a page, keyup event will never trigger; but it could in the older version.

3. flash, flash could not startup now ;
ppapi-flash-version 21.0.0.197; and path is set; also with switch "--enable-system-flash" set;

who can help me? thanks.
shdj111
Newbie
 
Posts: 6
Joined: Thu Aug 13, 2020 2:58 am

Re: Problem occours when upgrading to 84.3.10 from 3.2623.14

Postby magreenblatt » Tue Oct 20, 2020 10:40 am

For #1 use OnBeforeBrowse.

For #3 check that you’ve downloaded and installed the newest PPAPI flash version from Adobe.
magreenblatt
Site Admin
 
Posts: 10927
Joined: Fri May 29, 2009 6:57 pm

Re: Problem occours when upgrading to 84.3.10 from 3.2623.14

Postby shdj111 » Wed Oct 21, 2020 3:50 am

FOR #2 keyup message will never trigger if returned false in keydown logic;
shdj111
Newbie
 
Posts: 6
Joined: Thu Aug 13, 2020 2:58 am

Re: Problem occours when upgrading to 84.3.10 from 3.2623.14

Postby shdj111 » Thu Oct 22, 2020 4:22 am

magreenblatt wrote:For #1 use OnBeforeBrowse.

For #3 check that you’ve downloaded and installed the newest PPAPI flash version from Adobe.



Now i download the pepflashplayer,33.0.0.413 ; but i failed to make my flash auto play;
i've tried to setpreference with following options:
plugins.run_all_flash_in_allow_mode = true
plugins.allow_outdated = true
profile.default_content_setting_values.plugins = 1
profile.managed_default_content_settings.plugins = 1

and with "--enable-system-flash" on; also return true in onbeforepluginload and setting *plugin_policy to "PLUGIN_POLICY_ALLOW";
after all these done, still cannot auto play; "showing right click to play";
shdj111
Newbie
 
Posts: 6
Joined: Thu Aug 13, 2020 2:58 am

Re: Problem occours when upgrading to 84.3.10 from 3.2623.14

Postby magreenblatt » Thu Oct 22, 2020 10:25 am

See viewtopic.php?f=6&t=15959 about flash support ending.
magreenblatt
Site Admin
 
Posts: 10927
Joined: Fri May 29, 2009 6:57 pm


Return to Feature Request Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests